Kiełbasy parzone


Kiełbasa grillowa
Wyjątkowy specjał na sezon letni. Starannie dobrana mieszanka przypraw z dominującą nutą czosnkową, połączona z delikatnym, wysokiej klasy mięsem wieprzowym, to najlepsza kiełbasa na kolację z grilla. Świetnie komponuje się z rodzimymi odmianami jasnego lagera i świeżym pieczywem.

Winerki premium
Alternatywa dla tradycyjnych frankfurterek i popularnych parówek. Wyrób wieprzowy w naturalnej osłonce. Delikatnie wędzony dlatego też charakteryzuje się łagodnym smakiem, co doceniają zwłaszcza najmłodsi konsumenci. Idealne na śniadanie, na ciepło z dodatkiem ketchupu.

Kiełbasa bardzo dobra
Wysokiej jakości mięso pozyskane od zaufanych dostawców, przyprawy oraz delikatny smak z wyczuwalnie słodkawymi nutami. Kiełbasa bardzo dobra to obok grilla, przyjaciół i zimnego piwa pewny składnik udanego letniego wieczoru.

Kiełbaski delikatne
Najwyższej jakości, cienkie kiełbaski klasy premium o kruchej strukturze. Użyte do ich produkcji gatunkowe mięso nie zostało poddane wędzeniu, dzięki czemu ten rzemieślniczy wyrób charakteryzuje się subtelnym aromatem z wyczuwalną nutą naturalnych przypraw.

Kiełbasa gołąbkowa
Soczysty farsz połączony z chrupka kapustą, a całość przyprawiona jak w domu. To nasza propozycja zwłaszcza na danie z grilla. Wyrób wyśmienicie smakuje także podpieczony na masełku, a nawet podany na zimno jako szybka przekąska. Po prostu musisz spróbować!

Kiełbasa z beczki
Tradycyjna, przesycona naturalnym dymem i głębokim smakiem. Wędzona na drewnie bukowo-olchowym charakteryzuje się brunatnym kolorem i wyrazistymi walorami smakowymi. Miękka, aromatyczna i uniwersalna – do podania na kanapce i na ciepło.

Kiełbaski z beczki
Tradycyjne, przesycone naturalnym dymem i głębokim smakiem. Wędzone na drewnie bukowo-olchowym charakteryzują się brunatnym kolorem i wyrazistymi walorami smakowymi. Miękkie, aromatyczne i uniwersalne – do podania na kanapce i na ciepło, ale też jako przekąska.

Kiełbasa musztardowa
Wieprzowa kiełbasa o wysokiej mięsności z dodatkiem prawdziwej musztardy i widocznymi, na przekroju, ziarnami gorczycy. Swój wyjątkowy smak zawdzięcza poddaniu tylko procesowi parzenia. Polecana przede wszystkim na rodzinne grillowanie.

Kiełbasa bukowa
Kiełbasa o tradycyjnym, nasyconym naturalnym dymem, głębokim smaku. Wędzona na drewnie bukowym charakteryzuje się brunatnym kolorem i wyrazistymi walorami smakowymi. Miękka, aromatyczna i uniwersalna – sprawdzi się zarówno na kanapkach, jak i przygotowana na ciepło.

Kiełbasa rzeźnika
Autorski produkt inspirowany wielowiekową recepturą śląskich masorzy. Kiełbasa rzeźnika wyróżnia się wysoką zawartością znakomitego mięsa, doprawionego tradycyjnymi dla naszego regionu przyprawami – czosnkiem, kolendrą i czarnym pieprzem. Zwarta i aromatyczna.

Kiełbasa z serem
Kiełbasa z dodatkiem prawdziwego sera, doprawiona mieszanką przypraw. To oryginalne zestawienie zapewnia delikatny, maślany smak. Aromat świeżego, grillowanego mięsa, w połączeniu z topiącym się serem, będzie prawdziwą ucztą dla zmysłów. Produkt dostępny wyłącznie w sezonie letnim!

Kiełbasa gospodarza
Delikatne, najwyższej jakości mięso wieprzowe doprawione przyprawami, a w tym grubo mielonym pieprzem oraz świeżym czosnkiem sprawiają, że ta jasna kiełbasa dosłownie podbija kubki smakowe naszych klientów.

Kiełbasa wieprzowo-drobiowa
Kiełbasa o delikatnym smaku i tradycyjnym aromacie wędzenia. Wędzona dymem bukowo-olchowym. Lekko krucha. Doskonale prezentuje się na każdym stole i zadowala nawet najbardziej wymagające podniebienia. Zazwyczaj jako pierwsza znika z półmiska.

Kiełbaski serowe
Kiełbaski z dodatkiem prawdziwego sera, doprawione mieszanką przypraw. To oryginalne zestawienie zapewnia delikatny, maślany smak. Aromat świeżego, grillowanego mięsa, w połączeniu z topiącym się serem, będzie prawdziwą ucztą dla zmysłów. Produkt dostępny wyłącznie w sezonie letnim!

Kiełbasa kminkowa
Znany i ceniony w kuchni kmin nadaje naszej kiełbasie wyjątkowego aromatu, który idealnie uzupełnia delikatny smak mięsa. Wyrazista w smaku kminkowa nadaje się do każdego rodzaju śniadań – jako tradycyjny dodatek do pieczywa lub składnik jajecznicy.

Kiełbasa krucha
Wysokiej klasy mięso z dodatkiem delikatnej galaretki, która utrzymuje odpowiednią wilgotność wyrobu, idealnie współgrając z kruchą strukturą mięsa. Do jej produkcji nie używamy peklosoli. Pokrojona w plasterki i położona na kanapce, idealnie odda swój wyjątkowy aromat i jedyny w swoim rodzaju smak.

Mortadela
Charakteryzuje się delikatnym, wędzarniczym aromatem i intensywnym smakiem prawdziwego mięsa. Gorczyca, która zadomowiła się na polskich ziemiach przed wiekami, a którą widzimy na przekroju, stanowi nieodłączny element tego wyrobu.

Parówkowa premium
Pieczołowicie zmielone, wysokiej klasy mięso, którego smak doceni cała rodzina. Wyrazisty smak zapewnia wysoki stopień zawartości mięsa, doskonała, czerpiąca z najlepszych tradycji receptura oraz dokładne przygotowanie. Idealna propozycja na śniadanie, podwieczorek albo kolację.

Kiełbasa śląska premium
Szlachetna kiełbasa z chudego mięsa wieprzowego, wędzona na jasny kolor z wyczuwalną nutą pieprzu i kolendry. Wykorzystany w produkcji pieprz i czosnek dodają kiełbasie dodatkowych walorów zarówno smakowych jak i zapachowych. To kolejny w naszej kolejcji klasyczny wyrób.

Kiełbasa podwawelska
Klasyczna polska kiełbasa do wyrobu której wykorzystujemy tradycyjną mieszankę przypraw z dominującą nutą czosnku. Dzięki czemu delikatne, wieprzowe mięso, którym wypełniona jest kiełbasa, zyskuje charakterystyczny aromat.

Kiełbasa szynkowa
Szynkowa to wyrób mięsny z widocznymi, grubo krojonymi kawałkami mięsa wieprzowego. Idealna do tradycyjnych kanapek podczas śniadania. Jej walory smakowe docenią nie tylko dorośli, ale i dzieci. Doceniona przez rzemieślników kolendra podkreśla delikatny smak mięsa.