Kiełbasy surowe


Frankfurterki z szynki
Od XVI wieku są dumą i popisowym wyrobem śląskich masorzy. W Jano produkowane od zawsze. Cenione przede wszystkim za charakterystyczny, tradycyjny smak z wyczuwalną nutą gałki muszkatołowej. Na każde 100 g produktu użyte zostały 103 gramy jakościowego mięsa wieprzowego.

Kiełbasa polska surowa z pieprzem
Wytwarzana jest ze sprawdzonej jakości, soczystego i delikatnego mięsa, doprawionego tradycyjnymi dla rodzimej kuchni przyprawami. Wyrazisty i charakterystyczny smak zapewnia dominująca nuta czarnego i zielonego pieprzu.

Metka wędzona
Drobnomielone, surowe mięso wieprzowe zostało poddane wędzeniu, co w połączeniu z przyprawami sprawia, żejest to znakomita podstawa dla smacznego i zdrowego dania. Niezależnie czy jest to rodzinna kolacja, czy przekąska w trakcie długiego dnia.

Salami
Wieprzowe, drobno rozdrobnione, wędzone i suszone. Dzięki zastosowaniu autorskiej mieszanki przypraw charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i aromatem. Wędlina o wysokiej mięsności. Bezglutenowa. Nie zawiera alergenów.