Salcesony i galarety


Salceson biały
Przyprawy sprawiają, że smak mięsa staje się wyrazisty i czytelny. Majeranek, pieprz i czosnek oddają swój aromat każdemu kęsowi tego tradycyjnego wyrobu. To wędlina kanapkowa, która pasuje świetnie do sezonowych warzyw i świeżego pieczywa.

Salceson ozorkowy
Charakteryzuje się wyczuwalną nutą goździka dzięki któremu, smak mięsa staje się wyrazisty i czytelny. Zawiera bogaty wsad mięsny widoczny na przekroju. To wędlina kanapkowa, która pasuje świetnie do świeżego pieczywa posmarowanego masłem.

Indyk w galarecie
Wyrób z widocznymi na przekroju dużymi kawałkami indyczego mięsa, które charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu. Idealnie sprawdzi się na kanapce, a także jako przekąska serwowana na zimno.

Galareta wieprzowa
To z pewnością jedna z najpopularniejszych przekąsek na naszych stołach z których zawsze znika w ekspresowym tempie. Idealnie smakuje pokrojona w plastry z kromkami chleba. Delikatnie skropiona octem lub sokiem z cytryny odda pełnię swoje smaku.

Galareta drobiowa
To z pewnością jedna z najpopularniejszych przekąsek na naszych stołach z których zawsze znika w ekspresowym tempie. Idealnie smakuje pokrojona w plastry z kromkami chleba. Delikatnie skropiona octem lub sokiem z cytryny odda pełnię swoje smaku.